Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 200 gramů červené řepy, oloupané, nakrájené na kousky (3 cm)
- 120 gramů cibule, napůl
- 50 gramů celeru, na kousky
- 60 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů batátů, na kousky
- 50 gramů petržele, kořenu, na kousky
- 2 - 3 vejce
- 60 gramů hladké mouky
- olej, na smažení placiček
- 100 gramů jablek
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 7.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninové placky z plechu
40min
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Bramborová tortilla s medvědím česnekem
1 godz.
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Červené RAW stew z čerstvé zeleniny
5 min
Zeleninové kari s rýží
1 godz.
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Polentová pizza
1 godz.
Dýňové karbanátky se špaldou
1 godz. 40 min
Dýňový salát s jablky a ředkvičkami
10 min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min