Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 200 gramů červené řepy, oloupané, nakrájené na kousky (3 cm)
- 120 gramů cibule, napůl
- 50 gramů celeru, na kousky
- 60 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů batátů, na kousky
- 50 gramů petržele, kořenu, na kousky
- 2 - 3 vejce
- 60 gramů hladké mouky
- olej, na smažení placiček
- 100 gramů jablek
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 7.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomázanka z červené čočky
25 Min
Papriky plněné quinoou s bylinkami
30min
Fazolové placičky
10 Std. 30 Min
Pomalu vařený fazolový cassoulet s ořechovým pestem
4h 30min
Letní zeleninová pizza (bezlepková)
1h 50 min
Placičky ze zelené čočky
1h 15min
Zeleninové muffiny s tofu a koriandrovo-jogurtovou omáčkou
1 Std. 10 Min
Fazolový burger (veganský)
1 godz. 20 min
Zeleninové placky z plechu
40min
Batátové lívance s chilli salsou
40min
Cizrnové kuličky s dýní
25 Min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1h