Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 gramů vody
- 200 gramů červené řepy, oloupané, nakrájené na kousky (3 cm)
- 120 gramů cibule, napůl
- 50 gramů celeru, na kousky
- 60 gramů mrkve, na kousky
- 80 gramů batátů, na kousky
- 50 gramů petržele, kořenu, na kousky
- 2 - 3 vejce
- 60 gramů hladké mouky
- olej, na smažení placiček
- 100 gramů jablek
- 1 špetka soli
- ½ špetky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1584 kJ / 378 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 11.2 g
- Vláknina
- 7.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketové lasagne se sýrem
1 godz.
Čočkové biftečky s mrkví
50min
Květákovo-špenátové lasagne
1h 45min
Cizrnové kuličky s dýní
25min
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1h 10min
Bramborovo mandlové placky s fazolemi a rajčatovou omáčkou
50min
Polentová pizza
1 godz.
Batátové lívance s chilli salsou
40 min
Gratinovaná dýně s mrkví
50min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Dýňové noky (bez lepku)
50min