Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 120 g de saindoux
- 250 g d'eau
- 15 g de levure fraîche, émiettée
-
½
c. à café de sucre en poudre
nebo ½ c. à café de poudre de malt - 500 g de farine à pâtisserie
- 1 c. à café de sel
La garniture
- de la farine à pâtisserie, pour travailler
- 100 g de jambon sec, type speck, en dés
- 100 g de jambon cuit, en dés
- 200 g de Fontina, en dés (1 cm)
- 100 g de salami, type cacciatorino, en tranches fines (1-2 mm)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge, et un peu plus pour huiler
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti tomates et lardons
35min
Tagliatelles aux brocolis
15min
Œufs enrobés de falafel et sauce au yaourt
50min
Goulasch de pommes de terre deux façons - végan et à la viande
1h 15min
Lasagne à la bolognaise
35min
Pizza multigrains au brie, jambon serrano et confiture de figues
Žádné hodnocení
Gâteau au chocolat meringué et caramel au café
2j 30 menit
Gâteau au caramel
3h 50 min
Risotto bolognaise
45min
Pâtes aux poireaux et à l'ajvar
30min
Kebabs de dinde épicés
1h
Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison
1h 20min