Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g kwark
- 1 el currypoeder
- 1 el mosterd
- ½ tl fijn zout
- 20 - 30 stengels verse bieslook, in ringen
- 4 hardgekookte eieren, gehalveerd
- 6 sneetjes wit brood, geroosterd
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Driekoningentaart met frangipane
50min
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Groentensaus voor pasta
40min
Romige aspergesoep
25 Min
Mousse van tonijn
10 min
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Forelmousse
5 min
Eekhoorntjesbrood zout
5 min
Quenelles met waterkerssaus
2 Std. 45 Min
Indiase mosterd
Žádné hodnocení
Romige snijbietsoep
35min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1 Std. 5 Min