Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
nebo ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10h
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Žádné hodnocení
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30min
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Žádné hodnocení
Katsu varkensschnitzel met groene salade, wasabi en dilledressing, gebakken aardappelen
50min
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Žádné hodnocení
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 godz. 50 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2h 40min
Suikerpasta
Žádné hodnocení