Zařízení & příslušenství
Spek en fontina gerolde pizza
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 10min.
8 porties
Suroviny
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
½ tl moutpoedersuiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
23 g
Kalorie
1791 kJ /
428 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
49 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Savarin
9 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kip Fricassee met Asperges
1hod.
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1hod.
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min.
Bloedige hersenspaghetti
13hod. 30min.
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Yoghurt met kokosnoot
12hod. 15min.
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min.
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Žádné hodnocení
Basisbouillon
Žádné hodnocení
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9hod. 15min.
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8hod. 45min.
Pizzarolletjes met worst
1hod. 20min.