
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist verkruimeld
-
½
tl suiker
nebo ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem om te bewerken
- 100 g gedroogde ham type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham in blokjes
- 200 g Fontina kaas in blokjes (1 cm)
- 100 g salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 428 kcal / 1791 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Žádné hodnocení
Azteca taart
1hod.
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Halloween-worstvingers
1hod.
Enchiladas met rundvlees
30min
Drie soorten melk cake
2hod.
Pisco sour
10min
BBQ-saus
20min
Pizzarolletjes met worst
1hod. 20min