Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
nebo ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cashew schenkroom
Žádné hodnocení
Speculoos druiven tiramisu
1h
Oost-Europese brunch
Žádné hodnocení
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 Std. 20 Min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Žádné hodnocení
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Žádné hodnocení
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Žádné hodnocení
Koken van parelspeltgraan
Žádné hodnocení
Gemengde bessen taartjes
Žádné hodnocení
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení