Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 120 g reuzel
- 250 g water
- 15 g verse gist, verkruimeld
-
½
tl suiker
nebo ½ tl moutpoeder - 500 g patisseriebloem
- 1 tl zout
Garnituur
- patisseriebloem, om te bewerken
- 100 g gedroogde ham, type spek, in blokjes
- 100 g gekookte ham, in blokjes
- 200 g Fontina kaas, in blokjes (1 cm)
- 100 g salami, type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
- 2 el extra vergine olijfolie, en iets meer om in te vetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1791 kJ / 428 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glazuur
5min
Chocolade toffee cake
2h
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2h 30 min
Zalmvlecht
Žádné hodnocení
Ratatouille galette
1h 30 min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Žádné hodnocení
Vegan baklava
Žádné hodnocení
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Bananenbrood
Žádné hodnocení
Drie soorten melk cake
Žádné hodnocení
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9h 15 min