Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 40 g fermento de padeiro fresco
- 400 g água morna
- ½ c. chá de açúcar
- 500 g farinha s/ glúten
- 2 c. chá de psyllium husk
- 15 g azeite, mais 3 c. de sopa p/ pincelar
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Farinha s/ glúten q.b. p/ polvilhar
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g tomate seco, em óleo
- 2 c. sopa de alecrim, só as folhas
- 100 g queijo mozarela cortado em cubos pequenos
- 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 388.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão de forma sem glúten
1h 15min
Pão de batata e alecrim - TM5
Keine Bewertungen
Mini cheesecake japonês sem açúcar e sem glúten
1 Std. 30 Min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2 godz. 15 min
Tarte vegana de maçã "zero waste"
1h
Bolo com palitos de chocolate
Keine Bewertungen
Brownie de batata-doce
1h
Túlipas com espuma de ananás
1h
Bolo de maçã e tâmaras sem glúten
1 Std. 30 Min
Crepes de tapioca e espinafres sem glúten
15 Min
Pão de arroz sem glúten
1 Std. 30 Min
Tapioca
2h 35min