Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 40 g fermento de padeiro fresco
- 400 g água morna
- ½ c. chá de açúcar
- 500 g farinha s/ glúten
- 2 c. chá de psyllium husk
- 15 g azeite, mais 3 c. de sopa p/ pincelar
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Farinha s/ glúten q.b. p/ polvilhar
- 100 g azeitonas verdes s/ caroço
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 100 g tomate seco, em óleo
- 2 c. sopa de alecrim, só as folhas
- 100 g queijo mozarela cortado em cubos pequenos
- 2 pitadas de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1080.7 kJ / 258.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 37.6 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 388.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney picante de manga e malagueta
45min
Bolachas veganas "zero waste" de amêndoa e chocolate preto
40min
Palitos de laranja e chocolate sem glúten
1h 15min
Ovos Benedict
20min
Espuma de manga
10min
Risoto de cogumelos
1sa 10 dk
Manteiga de ervas aromáticas
10min
Sopa de cogumelos húngara
30min
Arroz integral vegetariano
40min
Nuvens de morango
5sa 20 dk
Mini cheesecake japonês sem açúcar e sem glúten
1 Std. 30 Min
Bagels sem glúten
1 godz. 50 min