Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas

Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas

5.0 6 rating
Příprava 30min.
Celkový 5hod. 10min.
4 doses

Suroviny

  • bacon
    6 fatias de
  • carne de vitela numa só peça, s/ osso
    500 g
  • alecrim
    2 pés de
  • sal
    2 pitadas de
  • pimenta preta
    2 pitadas de
  • Água q.b. p/ sous-vide
  • sumo de limão (½ unid. aprox.)
    10 g
Maçã e batata assadas
  • maçã s/ caroço e cortada em fatias (2 mm)
    400 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em fatias (2 mm)
    400 g
  • azeite
    30 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
Molho
  • cenoura cortada em pedaços (3 cm)
    50 g
  • aipo cortado em pedaços (3 cm)
    30 g
  • cebola
    20 g
  • manteiga
    15 g
  • caldo de carne esfarelado
    ½ cubo de
  • Água q.b.
  • natas c/ 35% de gordura
    30 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 863 mg
Protein 34 g
Kalorie 2424 kJ / 579 kcal
Tuk 34 g
Vláknina 6 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 35 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...