Kompatibilní verze
Coxas de frango picantes em sous-vide com cenouras glaceadas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g azeite
- 4 coxas de frango c/ pele e c/ osso (170 g unid. aprox.)
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de curcuma em pó
-
1
c. sopa de açúcar amarelo
nebo 1 c. sopa de mel - 1 c. sopa de pimentão doce
-
½
c. chá de piripíri em pó
nebo 1 malagueta vermelha picada - ½ c. chá de gengibre em pó
-
1
c. chá de alho em pó
nebo 1 dente de alho picado - 500 g cenoura cortada em 3 partes
- 80 g manteiga cortada em pedaços
- 40 g xarope de ácer
- 1 c. chá de tomilho
- 2 - 3 pitadas de pimenta branca
- Água q.b. p/ cozer
- 30 g sumo de limão (½ unid. aprox.)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2056 kJ / 491 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 561 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bife do lombo em sous-vide com puré de batata-doce
2 godz. 20 min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35min
Frango em vinho tinto
6h
Cholent de carne com legumes de inverno
4h 30 min
Salada de camarão e pêssego com vinagreta
1h
Caldo de feijão preto
13 godz. 5 min
Coxas de galinha teriyaki
3 godz. 5 min
Bife com manteiga de ervas
2 Std. 15 Min
Caipirinha
10 λεπτ.
Mexilhões com molho picante
45min
Purê de batata
50min
Saltear carne de vaca em cubos (médio)
15 Min