
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ 茶匙 葛縷子
- 3 粒 蒜頭
- 3 枝 新鮮巴西利 只取葉子
- 3 枝 新鮮馬郁蘭 只取葉子
- 1 片 萊姆皮 (1 x 3公分)
- 450 克 洋蔥 切半
- 30 克 油
- 1000 克 牛肉塊 切塊(3x3公分)
- 30 克 蕃茄泥
- 10 克 黃芥末
- 1 大匙 匈牙利甜紅椒粉
- 1 大匙 匈牙利辣紅辣椒粉
- 2 片 乾燥月桂葉
- 1 塊 肉類高湯塊 (可溶於0.5公升水) 或是自製高湯
- 2 茶匙 鹽 可多備一點
- 400 克 水 可多備一點
- 500 克 義大利寬麵 (鳥巢麵)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 592 kcal / 2476 kJ
- Protein
- 46 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 63 g