Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
-
750
g Drillinge
nebo 750 g Kartoffeln, festkochend, klein - 200 g grüne Bohnen, halbiert
- 1 Birne, groß, nicht zu weich, ungeschält, in Stücken (1,5 cm)
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
-
3
Stängel Bohnenkraut, abgezupft
nebo 1 TL Bohnenkraut, getrocknet - 100 g Fleischbrühe, flüssig
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nudelsalat mit Mango-Curry-Dressing
1 Std. 10 Min
Deftiger Kartoffelsalat
2h
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1h
Kartoffel-Spinat-Salat mit getrockneten Tomaten
40min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min
Birnen-Bohnen-Speck-Gratin
1h
Kabanossi-Birnen-Fladen mit Rucolapesto
2h
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1h
Bloody-Mary-Salat
20min
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1h 20min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Mediterraner Kartoffelsalat
1 Std. 10 Min