Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 2 ¼ TL Salz
-
750
g Drillinge
nebo 750 g Kartoffeln, festkochend, klein - 200 g grüne Bohnen, halbiert
- 1 Birne, groß, nicht zu weich, ungeschält, in Stücken (1,5 cm)
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
-
3
Stängel Bohnenkraut, abgezupft
nebo 1 TL Bohnenkraut, getrocknet - 100 g Fleischbrühe, flüssig
- 30 g Weißweinessig
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Senf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50 min
Wirsing Untereinander mit Nürnberger Bratwürstchen
40 Min
Leberkäse und Ei mit Wirsing-Kartoffel-Stampf
50 min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 Min
Chicoréesalat mit Orangen und Joghurt-Schnittlauchdressing
15 Min
Feldsalat auf Kartoffelbett mit Specktopping
35 Min
Leberkäse-Sauerkraut mit Dijon-Senf-Püree
40 Min
Kartoffelsalat mit Spargel und Räucherlachs
1 Std.
Königsberger Spargel-Ragout
1 Std.
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1 Std.
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 min
Tomatensalat mit Aprikosen und Serrano
25min