Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Aubergine, längs in 8 Scheiben à 20 g geschnitten
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- ½ TL Salz und mehr zum Würzen
- 500 g Wasser
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 4 Scheiben Schinken, gekocht, halbiert
- 125 g Mozzarella, abgetropft, in 8 Scheiben (5 mm)
- ¼ TL Zucker
- Pfeffer zum Würzen
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 778 kJ / 186 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 622 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Auberginen-Paprika-Pasta
30 min
Gefüllte Auberginen
50 min
Herzhafte Filoteig-Muffins
1h
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Herzhafter Käsekuchen mit Entenbrust und Preiselbeeren
1h 40min
Gefülltes Gemüse (Les petits farcis des légumes à la provençale)
1h 30min
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 min
Garnelen-Fajitas mit Joghurt-Guacamole und Sprossen
25 min
Herzhafte-Gemüse-Sterne
40 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min
Rindfleisch-Kichererbsen-Curry-Suppe
30 min
Gefüllte Muschelnudeln
40 min