Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Birne, fest, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Prinzessbohnen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 300 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1120 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackene Muschelnudeln mit Sauerkraut und Schinken
1 Std. 15 Min
Fleckerl mit Birnen-Speck-Sauce und Bergkäse
1 Std.
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25 min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1 Std. 30 Min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1 Std. 30 Min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 Min
Stamppot mit Endivien
30 min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 Min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40 Min
Birnen-Bohnen-Speck-Suppe
40 Min
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 30 Min