Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Gouda, mittelalt, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Birne, fest, in Würfeln (2 cm)
- 100 g Prinzessbohnen, frisch, in Stücken (2 cm)
- 800 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 300 g Sahne
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1774 kJ / 424 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1120 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 godz.
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1 godz.
Wirsing-Hackfleisch-Auflauf
1h 30 min
Kürbis-Kasseler-Eintopf mit Graupen
35min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40 menit
Möhrenrisotto mit Bratwurstkugeln
40 menit
Stamppot mit Endivien
30min
Hacksteak mit Rote Bete (Biff à la Lindström) und Kartoffelstampf
45 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.
Kürbisragout mit Bratwurst
30min
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1 godz.
Reibekuchen-Pizza mit Roastbeef
1 godz.