Quiche lorraine sans gluten

Quiche lorraine sans gluten

3.8 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 parts

Suroviny

La pâte sans gluten
  • 50 g de gruyère en morceaux
  • 75 g de beurre coupé en dés (1-2 cm) et préalablement congelé pendant 30 minutes, et un peu pour le moule
  • 100 g de mix de farines sans gluten et un peu pour fariner
  • 50 g de fécule de maïs
  • 50 g d'eau froide
  • 1 c. à café de sel
L'appareil à quiche
  • 150 g de lardons fumés
  • 4 œufs
  • 50 g de lait
  • 100 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • ¼ c. à café de sel
  • 2 pincées de poivre moulu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Sodík 575.7 mg
Protein 9.5 g
Kalorie 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Tuk 24.8 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 12.3 g
Sacharidy 14.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...