Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon jaune, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 100 g de pomme de terre farineuse, en morceaux
- 700 g de passata de tomate
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 700 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 4 portions de fromage fondu à tartiner
- 4 tranches de pain de mie blanc
- 2 tomates, en rondelles
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1459 kJ / 349 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Soupe de tomates et courgettes
55 Min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Soupe de tomate aux vermicelles
30min
Velouté de tomates à la crème
35min
Velouté poireau-pomme de terre
1h
Soupe à l'oignon
1h
Velouté de tomate
40 min
Soupe de tomate au basilic
30min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 Min
Potage rouge tomate-poivron et croûtons à l'ail
35min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50min