酿蔬菜

酿蔬菜

3.0 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 西葫芦 (每个130克)
    2 个
  • 茄子 (每个400克)
    2 个
  • 白洋葱 (每个120克)
    2 个
  • 500 克
  • 特级初榨橄榄油 多备一些涂抹和烤前淋洒用
    10 克
  • 面包粉
    100 克
  • 新鲜罗勒叶
    10 片
  • 1 颗
  • 牛奶
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 9 g
Kalorie 1018 kJ / 243 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 5.7 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...