Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g orzechów włoskich, łuskanych
- 3 ząbki czosnku
- 5 - 10 g koperku, świeżego
- 260 g ogórków gruntowych, pokrojonych na kawałki
- 380 g jogurtu naturalnego, gęstego
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 50 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 903.7 kJ / 216 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 8.7 g
- Tuk
- 18.9 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 628 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1 Std. 15 Min
Kawior z pieczarek
30min
Chłodnik ogórkowy z jogurtem naturalnym i awokado
40min
Chłodnik litewski
2 Std. 15 Min
Chłodnik pomidorowy
30min
Gremolata z parmezanem
5 Min
Kawior z bakłażana
50 Min
Chłodnik z melona z szynką parmeńską
1 Std. 20 Min
Fizoły ze śliwkami
9óra 30p
Marmolada pomarańczowo-daktylowa
40min
Topinambur po prowansalsku
50 Min
Krem z topinamburu z kindziukiem
55min