Wiosenny twarożek z tofu

Wiosenny twarożek z tofu

4.4 120 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 porcje

Suroviny

  • 60 g ogórka pokrojonego na kawałki
  • 80 g rzodkiewek
  • 180 - 220 g tofu, średnio twardego naturalnego, pokruszonego
  • 50 - 70 g mleka kokosowego płynnego
  • 1 pęczek szczypiorku, świeżego posiekanego
  • 5 - 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ¾ - 1 łyżeczka soli
  • 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 526.4 mg
Protein 8.6 g
Kalorie 455.7 kJ / 108.9 kcal
Tuk 6.5 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 2.8 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...