
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g ogórka, pokrojonego na kawałki
- 80 g rzodkiewek
- 180 - 220 g tofu, świeżego, naturalnego, pokruszonego
- 50 - 70 g mleka kokosowego, płynnego
- 1 pęczek szczypiorku, świeżego, posiekanego
- 5 - 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ¾ - 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1295.8 kJ / 309.5 kcal
- Protein
- 20.8 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 20.2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1390 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wegański Eton Mess kokosowo-truskawkowy
2 Std. 35 Min
Wegański burger bezglutenowy z portobello
1 Std.
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 Std. 50 Min
Sałatka z czerwonej fasoli, brokułu i pestek dyni
40 Min
Sałatka na ciepło z fasolą i kukurydzą
30 Min
Wiosenny twarożek
5 Min
Tatar z fasoli
5 Min
Kotleciki pietruszkowe
25 Min
Wegańska sałatka z komosą ryżową i marynowanym tofu
55 Min
Sałatka z soczewicą w stylu greckim
20 Min
Pasta bezjajeczna
5 Min
Wegańska fasolka po bretońsku
13 Std. 50 Min