Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'oignons (4-5 petits oignons), coupés en deux ou en 3 quartiers
- 80 g de gruyère, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 20 g de beurre
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1 ½ c. à café de sucre muscovado complet
- 25 g de farine de blé
- 50 g de vinaigre blanc
- 800 g d'eau
-
1
cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
nebo 1 cube de bouillon de poule - 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 c. à soupe feuille de thym frais
- 12 tranches de baguette de pain, légèrement rassises ou autre pain croustillant
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 819 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté poireaux, pommes de terre et reblochon
30min
Soupe au potiron
50min
Soupe poireau-pomme de terre
1h
Velouté de poireaux, fenouil, pommes de terre et coques
55min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Velouté de potiron, vermicelles et parmesan
50min
Galettes de pommes de terre
25min
Soupe à l'oignon gratinée
5 Std. 30 Min
Soupe de pâtes
35min
Soupe à l'oignon
50min
Bugnes du carnaval
3h 35 min
Soupe à l'oignon gratinée
30min