Glutenfreie Speck-Quiche

Glutenfreie Speck-Quiche

3.7 16 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 1hod. 40min.
8 Stücke

Suroviny

  • Gruyère in Stücken
    50 g
  • Butter kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
    75 g
  • glutenfreie Mehlmischung und etwas mehr zum Bemehlen
    100 g
  • Speisestärke
    50 g
  • Wasser, kalt
    50 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert gewürfelt
    150 g
  • Eier
    4
  • Milch
    50 g
  • Sahne
    100 g
  • Pfeffer
    2 Prisen

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 576 mg
Protein 10 g
Kalorie 1320 kJ / 316 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 12 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...