Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 300 g Blumenkohl, in Stücken (4 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 100 g Blattspinat, frisch
- 100 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eier
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Pck. Pizzateig, aus dem Kühlregal (siehe Tipp)
- 6 Stängel Dill, abgezupft
- 200 g Rotkohl, in Stücken
- 100 g grüne Äpfel, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Gurke, in Stücken (2-3 cm)
- 20 g Essig
- 10 g Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1352 kJ / 323 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 278 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsingfrikadellen
1 Std. 20 Min
Gebackener Blumenkohl mit süßer Knobi-Glasur und Sesamdip
1h
Frühlingsgemüse in Blätterteig
1 Std. 20 Min
Herzhafter Rotkohl-Birnen-Strudel
2h 40min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45min
Süßkartoffel-Yufka-Tarte
1h
Spinat-Empanada
1h
Bubble and Squeak
1 Std. 20 Min
Birnen-Mandel-Zwiebel-Quiche
1u. 30min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1h
Spinat-Reibekuchen-Burger
35min
Zucchini-Tomaten-Auflauf
45min