
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan in Stücken
- 230 g Zucchini in Stücken
- 35 g Zwiebel halbiert
- 30 g Öl
- 180 g Ricotta
- 3 Eier
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Wasser
- 1 EL Butter
- Meersalz, grob zum Würzen (volitelně)
- Petersilie gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 565 kcal / 2362 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 46 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Sodík
- 1269 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1hod.
Zucchini-Käse-Pfannkuchen mit Dill-Knoblauch-Sauce
1hod. 15min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40min
Spanischer Brunch
1hod. 15min
Orientalische Waffeln
30min
Limetten-Maissuppe
40min
Möhren-Linsen-Bratlinge mit orientalischem Pesto
35min
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
50min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40min
Kichererbsen-Linsen-Suppe
35min
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1hod. 45min
Linsenfrikadellen
1hod.