Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 230 g Zucchini, in Stücken
- 35 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 180 g Ricotta
- 3 Eier
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Wasser
- 1 EL Butter
- Meersalz, grob, zum Würzen
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1269 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leinsamen-Flammkuchen mit Lachs und Champignons
40 Min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 Min
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1h
Überbackener Fenchel
1h
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40 Min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1hod. 30min
Zucchini-Garnelen-Puffer mit Joghurt
30 Min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 Min
Zucchini-Lasagne
50 Min
Omelette mit Bauernsalat
35 min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45 Min
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30 Min