Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 230 g Zucchini, in Stücken
- 35 g Zwiebel, halbiert
- 30 g Öl
- 180 g Ricotta
- 3 Eier
- ½ - ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 500 g Wasser
- 1 EL Butter
- Meersalz, grob, zum Würzen
- Petersilie, gehackt, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2362 kJ / 565 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 46 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 1269 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsennudeln mit Spinat-Feta-Sauce
45 min
Gemüse vom Blech mit Pilzrahmsauce
1 Std. 15 Min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40 min
Pizza bianca mit Zucchiniboden, Räucherlachs und Rucola
55 min
Sellerie-Cordon-Bleu
1 Std.
Zucchini-Halloumi-Plätzchen
1 Std.
Kräuter-Ricotta-Tarte (Low Carb)
1h 45 min
Kürbis-Omelette mit Kefir-Kräuter-Sauce und Granatapfel
40 min
Frittata mit Ziegenfrischkäse und karamellisierten roten Zwiebeln
40 min
Kräuterkuchen
2h
Gemüsetarte
1 Std.
Couscous-Bällchen mit Süßkartoffel-Tahin-Creme
1 Std. 25 Min