Zařízení & příslušenství
Dušený špenát
Příprava 5min.
Celkový 25min.
2 porce
Suroviny
-
25 gramů cibule napůl
-
1 ½ stroužku česneku
-
15 gramů másla
-
230 gramů špenátových listů mražených, na kousky
-
1 špetka pepře černého, mletého
-
1 špetka soli
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku100 gramů zakysané smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
191.3 mg
Protein
5.3 g
Kalorie
831.2 kJ /
198.7 kcal
Tuk
16.5 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Moravské zelí
25 λεπτ.
Čočka na kyselo
2ωρ. 55 λεπτ.
Koprová polévka
20 λεπτ.
Žampiónová omáčka s Nivou
20 λεπτ.
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1ωρ.
Rajská omáčka
30 λεπτ.
Kulajda
40 λεπτ.
Dušená mrkev
20 λεπτ.
Čočková polévka
1ωρ. 35 λεπτ.
Bramborový guláš s párkem
40 λεπτ.
Koprová omáčka
20 λεπτ.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1ωρ.