Shakshuka au poivron jaune et avocat

Shakshuka au poivron jaune et avocat

4.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • 2 gousses d'ail
  • 80 g d'oignons coupés en deux
  • 400 g de poivrons jaunes en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de tomates concassées en conserve
  • 100 g d'eau
  • 40 g de purée de tomates
  • 20 g de jus de citron, fraîchement pressé
  • 1 c. à café de paprika fumé
  • 1 c. à café de poudre de curcuma séché
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 1 ¼ c. à café de sel
  • 2 d'avocat
  • 2 - 3 c. à soupe de tahini
  • ½ bouquet de coriandre fraîche hachée
  • 4 morceaux de pain plat (flatbread)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1093.3 mg
Protein 11.6 g
Kalorie 2090.4 kJ / 499.6 kcal
Tuk 33.2 g
Vláknina 13.6 g
Nasycený tuk 4.5 g
Sacharidy 47.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...