Zařízení & příslušenství
Carrot, pumpkin and ginger purée
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
136.8 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
627.5 kJ /
150 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
18.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Fruit purée (apple)
15min.
Vegetable purée (sweet potato)
25min.
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
30min.
Cheat's cauliflower fried rice
35min.
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45min.
Lupini cheese
3hod. 20min.
Nut paste
10min.
Cauliflower mash
25min.
Mixed vegetable mash (purée)
40min.
Broccoli soup with sage oil
30min.
Zucchini and parsnip frittata fingers (6-9 months)
45min.
Silky sweet potato mash (Skinnymixers)
25min.