
Zařízení & příslušenství
Carrot, pumpkin and ginger purée
Příprava 10min
Celkový 20min
2 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
150 kcal /
627.5 kJ
Protein
2.2 g
Tuk
8.4 g
Sacharidy
18.9 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sodík
136.8 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cooking for Me and You
70 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland