Zařízení & příslušenství
Carrot, pumpkin and ginger purée
Příprava 10min.
Celkový 20min.
2 portions
Suroviny
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
136.8 mg
Protein
2.2 g
Kalorie
627.5 kJ /
150 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
18.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cooking for Me and You
70 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Pumpkin soup
30 Min
Polenta zucchini slice
2 Std. 10 Min
Beetroot and blood orange purée (6-9 months)
30 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Cauliflower mash
25 Min
Mushroom soup
30 Min
Salmon and Vegetables
35 Min
Broccoli almond soup
30 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 Min
Pumpkin tahini smash
40 Min
Steamed fish with green mash
50 Min