Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g water
- 500 g cauliflower, cut into florets
- 500 g broccoli, cut into florets
- 50 g plain flour
- 40 g butter
- 500 g full cream milk
- 40 g dry white wine
- ½ tsp sea salt, to taste
- 2 pinches ground white pepper, to taste
- 1 - 2 pinches ground nutmeg (volitelně)
- 200 g Danish blue cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1279 kJ / 304 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 12.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 670.5 mg
Alternativní recepty
Risotto with lemon, thyme and feta
30 Min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Warm cabbage dish
15 Min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Bolognaise sauce for two
20 Min
Cauliflower gratin
1 Std.
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Pears in red wine
3h 20min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Traditional gravy
25 Min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Mushroom sauce
20 Min