Zařízení & příslušenství
Lentil curry (dahl)
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
red lentils200 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pandan leaf tied into a knot1
-
coconut cream60 g
-
oil60 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh bird's eye chillies (green or red), deseeded if preferred2
-
fresh curry leaves1 sprig
-
fresh tomato cut into cubes (1 cm)1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
387 mg
Protein
9.6 g
Kalorie
1034 kJ /
246.2 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
4.4 g
Nasycený tuk
3.6 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Potato and green pea curry
50 min
Paneer makhani
45 min
Sambhar
1 godz. 30 min
Tarka dal
30 min
Palak paneer
1 godz. 15 min
Gobi masala
30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Rajma (kidney bean curry)
45 min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Rogani kumbh
45 min