Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
nebo harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1700 mg
Alternativní recepty
Crispy Korean tofu
1hod. 20min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 Std. 25 Min
French Raw Chocolate
20 Min
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Vegan Caesar dressing
5 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM6)
45 min
Bern-style Rösti (TM6)
40 Min
Japanese ramen noodle soup
1 Std. 50 Min
Chorizo and squid stew (TM6)
5 godz. 30 min
Korean beef bowl
1h 10min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min