Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g rice vermicelli
- 500 g water
- 1 tsp vegetable oil
- 80 g carrot
- 80 g red pepper, cut in 2 wedges
- 50 g red radishes
- 100 g red cabbage, thickest part of the core removed, in 1 wedge that fits in feeder
Chilli Sauce
- 90 g water
-
30
g Korean chilli paste (gochujang)
nebo harissa paste - 90 g soy sauce
- 30 g caster sugar
Finalisation
- 8 sheets spring roll rice paper (Ø 22 cm)
- water, warm, for softening rice paper
- 8 green lettuce leaves (approx.10 cm x 15 cm)
- 50 g fresh beansprouts
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 8 sprigs fresh mint, leaves only, roughly chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 957 kJ / 229 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1700 mg
Alternativní recepty
Yoghurt with red berry coulis
13 Std. 20 Min
Cauliflower buffalo bites
35min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 menit
Browned onions (200 g)
20min
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter, TM6)
40min
Vegetarian Summer Rolls (TM6)
1j
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM5)
10 min
Oysters with Lime Granita
Žádné hodnocení
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35min
Peeling Ginger (Metric)
5 menit
Blue cheese tofu dressing
5 menit
Caramelised onions (400-500 g)
25 menit