Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Pfirsiche, reif, in Spalten
- ¼ Bund Petersilie, abgezupft
- 100 g Schafskäse
- 40 g Toastbrot (z. B. Körnertoastbrot)
- 30 g Butter, weich
- 1300 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Rumpsteaks (à ca. 250 g, ca. 2 cm hoch)
- 30 g Butterschmalz
- 2 Zweige Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Pflanzenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3860 kJ / 921 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 66 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Sous-vide-Hähnchen mit glasierten Möhren
2 godz. 50 min
Coq à l'orange mit Kohlrabi und Champignons
2h 10min
Salat mit Rhabarber und knusprigem Hähnchen
40min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Entenbrust mit Röstzwiebel-Knödel und Möhren
1 Std. 40 Min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30min
Putenschnitzel mit Mandel-Aprikosen-Kruste und Kartoffeln
1h
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Rinderfilet Strindberg mit Herzogin-Kartoffeln und Brokkoli
2h
Rinder-Gemüse-Wraps mit Mango-Dip
30min
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1 Std. 10 Min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1h 20min