
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Schalotten
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Pfirsiche reif, in Spalten
- ¼ Bund Petersilie abgezupft
- 100 g Schafskäse
- 40 g Toastbrot (z. B. Körnertoastbrot)
- 30 g Butter weich
- 1300 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 2 Rumpsteaks (à ca. 250 g, ca. 2 cm hoch)
- 30 g Butterschmalz
- 2 Zweige Rosmarin
- 2 Zweige Thymian
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 EL Pflanzenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 921 kcal / 3860 kJ
- Protein
- 66 g
- Tuk
- 66 g
- Sacharidy
- 16 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mit Gorgonzolakruste und Kräutergratin
1hod. 30min
Feta-Hähnchen-Salat mit Karamell-Dressing
50min
Frikadellen mit Pilz-Rahm-Sauce und Kürbis-Kartoffelstampf
1hod. 10min
Pulled Lachs Baguettes
45min
Zwetschgen-Hähnchen-Salat mit Ziegenkäse
30min
Rindersteaks mit Rhabarber-Rosé-Sauce
45min
Gefülltes Fetahähnchen mit warmen Kräutertomaten
1hod. 25min
Erdbeer-Spinat-Salat mit Hähnchen
25min
Rinderhüftsteak mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1hod. 35min
Birnen-Kartoffelstampf mit Kräuter-Frikadellen
40min
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1hod. 20min