
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g abrikozen in kwarten
nebo 200 g perziken in kwarten - 70 g rode uien in kwarten
- 250 g kerstomaten gehalveerd (zie variatie)
- 180 - 200 g bindsla of Romeinse sla In stukken gescheurd
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 250 g droge pasta kort
- 1 teentje knoflook
- 30 g Parmezaanse kaas in stukken
- 10 g verse basilicumbladeren en iets meer om af te werken
- 10 g citroensap
- 50 g extra vergine olijfolie
- 2 snuifjes rode chilivlokken
- 2 - 3 snuifjes zout
- 4 burrata (± 50 g stuk) (zie variatie)
- stokbrood diagonaal doorgesneden en gegrild (volitelně)
- gemengde zaden om te bestrooien (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 505.8 kcal / 2116 kJ
- Protein
- 25.3 g
- Tuk
- 27.2 g
- Sacharidy
- 40.4 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Sodík
- 1195 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1hod. 15min
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Gestoomde Chinese groenten
Žádné hodnocení
Virgin chai vanille cocktail
Žádné hodnocení
Thaise pinda kip met kokosrijst
1hod.
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Met honing geglazuurde wortelen
30min
Vegetarische bruine rijst
40min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min