Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 w)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 30 di acqua
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1535.3 kJ / 367 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1118.4 mg
Alternativní recepty
Pagnotta rustica
3h
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Pane ai semi di girasole
22h
Baguette integrale
5h
Pane di segale
20h 30min
Pane ai cereali
3h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3h 35min
Pane semplice
4 godz.
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.