
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
nebo 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 w)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 30 di acqua
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 367 kcal / 1535.3 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 10.1 g
- Sacharidy
- 63.2 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Sodík
- 1118.4 mg
Alternativní recepty
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.
Pizza 'nduja e caciocavallo
9hod.
Panini con muesli
19hod. 30min
Rotolini di farro
30hod.
Baguette integrale
5hod.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3hod. 35min
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Impasto per pizza integrale
2hod.
Pizza con salame piccante TM6
3hod. 30min