Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1550 g di acqua
-
5
g di malto d'orzo
nebo 5 g di zucchero - 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 290.5 kJ / 69.4 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 132.1 mg
Alternativní recepty
Pagnotta rustica
3h
Michetta (TM6)
6h 30 min
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1h
Costolette di manzo glassate con patate gratinate
8h
Ghiaccioli al limone
8 Std. 10 Min
Maionese cotta
15min
Lingue croccanti
45 min
Baci di dama alle nocciole
2 godz. 30 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Focaccia millebolle
28h
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia
6 Std.