Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 260 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina di segale
Starter
- 50 g di pangrattato
- 100 g di acqua
Pane
- 1580 g di acqua (di cui 80 g fredda)
- 200 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 150 g di farina di segale + q.b.
- 15 g di sale
- 10 g di semi misti (cumino e finocchio)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di semi di finocchio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 424 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 37.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6h
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Impasto per pizza di segale
2h 10min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Filone di segale
4h
Pane di avena con semi di zucca
3h 50min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19h
Pane ai cereali con i semi
3 Std. 10 Min
Pancarrè ai 5 cereali
5h
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5 Std. 30 Min