
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 260 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina di segale
Starter
- 50 g di pangrattato
- 100 g di acqua
Pane
- 1580 g di acqua (di cui 80 g fredda)
- 200 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 150 g di farina di segale + q.b.
- 15 g di sale
- 10 g di semi misti (cumino e finocchio)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di semi di finocchio
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2210 kcal / 8705 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 424 g
- Vláknina
- 37.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane di segale e erbe aromatiche
17hod. 30min
Pane veneziano
18hod. 30min
Pane al latticello
18hod.
Pane integrale
3hod. 15min
Panini dolci alle noci
15hod. 30min
Filone di segale
4hod.
Pita integrale
4hod. 30min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pagnotte integrali con lievito madre
4hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane semplice
4hod.