![Root Vegetable Röstis (TM5) Root Vegetable Röstis (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a0cc58bb476b1bd99eca3823d990b90/Derivates/96acbf3ac9f0755cfb7efcea9f703c6dce0d69c0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Röstis
- olive oil, for greasing
- 130 g beetroot, peeled, halved if necessary to fit in feeder
- 130 g parsnips, peeled
- 130 g sweet potato, peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- 2 garlic cloves
- 2 medium eggs
- 70 g plain flour
- 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper
Crème Fraîche Topping
- 5 g fresh dill, cut in pieces
- 5 g fresh parsley leaves
- 200 g crème fraîche
- 1 lemon, finely grated zest only
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1156 kJ / 276 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 1311 mg
Alternativní recepty
Pea and Mint Soup (TM6)
20min
Celeriac with Chimichurri Dressing and Crispy Puff Pastry
45 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1h 15 min.
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
2h 20min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10h 30min
Mushroom and Autumn Vegetable Bruschetta
24klst
Middle Eastern Brunch
1 godz. 20 min
Veggie Wellington
2h
Best Basic Houmous
5 Min