Zařízení & příslušenství
Vegetarian cassoulet with pulses
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
celery stalk cut in pieces50 g
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)80 g
-
fresh rosemary leaves only1 sprig
-
onions quartered120 g
-
olive oil plus extra for garnishing40 g
-
canned lentils rinsed and drained or 250 dried lentils, boiled (see Tip)250 g
-
250 g haricot beans, dried, boiled (see Tip)haricot beans, canned rinsed and drained250 g
-
water600 g
-
tomato purée (concentrated)20 g
-
vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
croutons (volitelně)
-
balsamic vinegar (volitelně) for seasoning
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
364 mg
Protein
10.3 g
Kalorie
1011.5 kJ /
241.8 kcal
Tuk
10.8 g
Vláknina
11.1 g
Nasycený tuk
1.5 g
Sacharidy
29.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Huli Huli Chicken Skewers
50min.
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min.
Mayonnaise
5min.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45min.
Couscous with Lamb and Vegetables
50min.
Millet-stuffed Pumpkin with Hazelnut Broccoli Pesto
1hod.
Ukrainian dressed herrings
1hod.
Fish and Avocado Loaf
2hod.
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5hod. 40min.
Sernik rosa slice
3hod. 15min.
Charred leek gulai sayur
1hod. 10min.
Gratin dauphinois
50min.