Leek and Fennel Goat's Cheese Tart

Leek and Fennel Goat's Cheese Tart

5.0 3 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 45min
6 portions

Suroviny

  • fennel halved or quartered to fit in feeder
    200 g
  • leek white part only
    200 g
  • olive oil
    30 g
  • fine sea salt to taste, plus 1 pinch
    ½ - ¾ tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 Tbsp
  • soft goat's cheese
    100 g
  • medium eggs
    2
  • ricotta cheese
    100 g
  • puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
    375 g
    quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 411 kcal / 1719 kJ
Protein 12 g
Tuk 25 g
Sacharidy 34 g
Vláknina 2.9 g
Nasycený tuk 11 g
Sodík 612 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...