Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salat
- 150 g grüne Äpfel, ungeschält, geviertelt
- 150 g Staudensellerie
- 150 g Fenchelknollen, in Spalten
- 20 g Dill
- 80 g Öl
- 15 g Dijon-Senf
- 50 g Joghurt, 3,5% Fett
- 20 g Honig, flüssig
- 15 g Rotweinessig
- 1 - 2 Spritzer Zitronensaft
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 972 mg
Alternativní recepty
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5h
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Möhren-Fenchel-Salat
30 min
Spitzkohl-Slaw mit Datteln und Cashewkernen
10 Min
Rote-Rete-Salat mit Meerettich
10 Min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30 min
Rote-Bete-Carpaccio
20min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 min
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10 Min