Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen

Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen

4.5 20 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Fenchelknollen in Stücken
    350 g
  • Essig
    50 g
  • Olivenöl
    60 g
  • Orangen, unbehandelt von 1 Orange 1 TL Schale fein abgerieben und 70 g Saft ausgepresst und 2 Orangen filetiert
    3
  • Senf
    10 g
  • Agavendicksaft
    35 g
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Pinienkerne (3 EL)
    50 g
  • Minze gehackt
    1 - 2 Stängel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 656 mg
Protein 3 g
Kalorie 1114 kJ / 266 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 4.6 g
Nasycený tuk 3 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...