Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Fenchelknollen, in Stücken
- 50 g Essig
- 60 g Olivenöl
- 3 Orangen, unbehandelt, von 1 Orange 1 TL Schale fein abgerieben und 70 g Saft ausgepresst und 2 Orangen filetiert
- 10 g Senf
- 35 g Agavendicksaft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 50 g Pinienkerne (3 EL)
- 1 - 2 Stängel Minze, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1114 kJ / 266 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 656 mg
Alternativní recepty
Birnen-Gorgonzola-Salat mit Haselnüssen
20 Min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Staudensellerie-Parmesan-Salat
40min
Möhrensalat
10 Min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Salat aus Möhren-Apfel-Spiralen mit Feta und Nüssen
30min
Rote-Bete-Carpaccio
20 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 Min
Fenchel-Sellerie-Salat
15 Min
Gurkensalat
10 Min