Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 600 g Zucchini, mittelgroß
- 20 g Basilikum, abgezupft
- 200 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1970 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1053 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Überbackener Fenchel
1u.
Sellerie-Kräuter-Puffer mit Avocadoquark
1u.
Blumenkohl-Apfel-Salat
5min
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1u.
Melonensalat mit Joghurt und Halloumi
15min
Möhren-Fenchel-Salat
30 min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30 min
Rotkohlcremesuppe
40min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50min
Rosenkohl vom Blech mit Tahin-Quark
40min
Fenchelsalat mit geröstetem Sesam
20min