Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Walnusshälften
- 2 Knoblauchzehen
- 80 g Olivenöl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 6 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, Saft ausgepresst
- 600 g Zucchini, mittelgroß
- 20 g Basilikum, abgezupft
- 200 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1970 kJ / 471 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 44 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 1053 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry-Couscous-Salat mit grünen Bohnen
30min
Fenchel-Paprika-Salat mit Haselnuss-Dressing
30min
Chinakohl-Salat mit Croûtons und Lachs
20 Min
Lauwarmer Fenchel-Farfalle-Salat mit Salami
30min
Fenchel-Orangen-Salat mit Pinienkernen
30min
Wassermelonen-Spargel-Salat mit Feta
20 Min
Rote-Bete-Salat mit Meerrettich
10 Min
Möhren-Fenchel-Salat
30min
Mango-Frischkäse-Aufstrich
10 Min
Wassermelonen-Salat mit Macadamiacrunch und Fetacreme
15 Min
Eier-Spargel-Salat mit Lachs und Senfsauce
1 Std.
Lauwarmer Antipasti-Salat
45min