Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 50 g onions, cut in halves
- 1 ½ - 2 garlic cloves, to taste
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g breadcrumbs
- 400 g beef mince
- 2 eggs
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 2 tsp salt
-
50
g Gruyère cheese, cut in slices (2-3 mm)
nebo 50 g Cheddar cheese, cut in slices (2-3 mm) - 25 g fresh baby spinach
- 450 g yellow peppers, cut in pieces (3-4 cm)
- 4 - 5 fresh basil leaves
-
400
g chopped tomatoes, canned,
nebo 400 g fresh tomatoes, cut in pieces (2-3 cm) - 200 g water
- 1 pinch sugar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Meatloaf
1h 20min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50 min.
Meat Loaf
1h 20min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Beef chili with lemon feta
45min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Beef burgers with cheese filling
40min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Cold cut pork sausage
1h 30min
Salmon burgers
25min