Zařízení & příslušenství
Søndagsfrokost i form
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
8 porsjoner
Suroviny
-
smør, usaltet etter smak, pluss ekstra til smøring20 - 40 g
-
ciabattabrød delt i skiver (1.5 cm)420 g
-
parmesanost delt i biter (2 cm)100 g
-
cheddarost delt i biter (2 cm)100 g
-
hvitløksfedd3
-
rød chili, lang (volitelně) halvert, uten frø hvis ønskelig½
-
3 sjalottløk, halvertvårløk finhakket3
-
"extra virgin" olivenolje20 g
-
grønn paprika, uten frø, delt i 4rød paprika uten frø, delt i 4100 g
-
parmaskinke delt i strimler (1-2 cm)120 g
-
tomat uten frø, delt i skiver (0.5-1 cm)2
-
kajennepepper2 klype
-
oregano, tørket½ ts
-
havsalt til smak½ ts
-
egg, medium6
-
melk70 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsjon
Protein
25 g
Kalorie
1802 kJ /
429 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Australsk brunsj
9 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Havregrøt med bacon, purre og dadler
30min.
Havregrøt med tomat og basilikum
Žádné hodnocení
Havregrøt med avokado og egg
Žádné hodnocení
Havregrøt med yoghurt og bær
10min.
Havregrøt med sjokolade og pære
20min.
Chiapudding med appelsin og mango
Žádné hodnocení
Ristet frokostblanding med kaffe og kakao
Žádné hodnocení
Veganske frokostpølser
Žádné hodnocení
Vegansk eggerøre
Žádné hodnocení
Ovnsbakte grønnsaker med feta
Žádné hodnocení
Bakte bønner
Žádné hodnocení
Hverdagsproteinshake
Žádné hodnocení