Japanse stijl yaki udon met gehakt

Japanse stijl yaki udon met gehakt

3.8 12 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porties

Suroviny

  • teentjes knoflook
    2
  • verse gember in stukken (2 mm)
    10 g
  • sojasaus
    40 g
  • suiker
    20 g
  • rijstazijn
    1 el
  • sesamolie
    60 g
  • rode uien in stukken (0,5 cm)
    50 g
  • gehakt vlees (bv. varkensvlees, rundvlees, kip, kalkoen...)
    400 g
  • oestersaus
    20 g
  • paksoi in stukken (2-3 cm)
    200 g
  • rode paprika's in staafjes (± 5 x 1 cm)
    150 g
  • zout
    ½ tl
  • verse udon noedels
    400 - 460 g
  • lente-uien in stukken (2 mm)
    20 g
  • geroosterd sesamzaad
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 1348 mg
Protein 23.7 g
Kalorie 2694.8 kJ / 644.1 kcal
Tuk 37.8 g
Vláknina 2.4 g
Nasycený tuk 10.1 g
Sacharidy 49.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...