Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- du beurre, pour graisser
- 20 g d'amandes, avec peau
- 200 g de feta, en morceaux
- 50 g de parmesan, en morceaux
- 1 - 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 6 branches de thym frais, effeuillées
- 250 g de ricotta
- 200 g de crème fraîche, min 30% M.G.
- 6 oeufs
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 oignons, coupés en deux
- 400 g de chou de Savoie (ou de chou vert), en morceaux
- 5 c. à soupe d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Biscuits au beurre
50 min
Moussaka de lentilles
2 Std. 20 Min
Pesto au basilic
10 min
Soupe verte effrayante aux globes oculaires
30min
Focaccia aux oignons
2 Std.
Crackers au fromage
2h 30min
Soupe de pois chiches aux épinards
40min
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3 Std. 45 Min
Falafel et houmous de betterave rouge
20min
'Mac & Cheese' au butternut
45min
Crème de champignons
20min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45min