Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1082.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Japchae
50 min
Poulet grillé à la citronnelle
45 min
Soupe de gyozas
1h
Porc aux légumes à la sauce sriracha 🌶️🌶️
50 min
Soupe indonésienne de nouilles aux boulettes de viande (Mie Bakso)
1h
Travers de porc à la coréenne et minitortillas
4sa 10 dk
Congee aux champignons
1h 15min
Focaccia aux champignons et butternut
2小时
Salade de bœuf à la citronnelle
30 min
Poisson à la thaïe
1h
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 min
Soupe épicée vietnamienne
50 min