Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1592.9 kJ / 380.7 kcal
- Protein
- 42.5 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 1082.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe au bœuf et nouilles chinoises
45 min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 min
Bouillon de bœuf, légumes et nouilles udon
45 min
Boulettes végétales et sauce asiatique
1 godz. 5 min
Porc au caramel honh shao et poêlée de chou
1 godz. 45 min
Soupe de gyozas
1h
Okonomyaki, omelette japonaise au chou blanc
45 min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1 godz. 45 min
Spaghetti de Sichuan
50 min
Pad thaï au tofu épicé
1 godz. 50 min
Bouillon asiatique aux brocolis, shiitakés, tofu et miso
30 dk
Bouillon thaï aux légumes
1h 10min