
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1800 g d'eau
- 1 feuille d'algue kombu
La sauce Goma-dare
- 50 g de tahini
- 30 g de sauce de soja japonaise
- 20 g de mirin
- 10 g de sucre en poudre
- 50 g de pâte de miso blanche (shiro miso)
- 15 g de vinaigre de riz
Le bouillon
- 200 g de chou chinois
- 150 g de poireaux
- 4 champignons shiitaké frais
- 100 g de champignons enoki frais
- 600 - 700 g de viande de bœuf pour fondue, coupée en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 380.7 kcal / 1592.9 kJ
- Protein
- 42.5 g
- Tuk
- 16 g
- Sacharidy
- 18.6 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Sodík
- 1082.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palak paneer au fromage
30min
Thai Tom Yum
45min
Soupe froide au curry rouge
10min
Pâte Tikka
1hod.
Garam Masala (mélange d'épices)
10min
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1hod. 50min
Viande de porc glacée accompagnée de nouilles de riz
1hod. 20min
Soupe Tom Kha Kai au poulet
40min
Chow mein aux crevettes
45min
Curry rouge de poulet aux légumes et lait de coco
55min
Curry thaï de thon, lait de coco et riz
25min
Soupe thaïe au lait de coco et au poulet
40min