
Zařízení & příslušenství
Lamb korma
Příprava 15min
Celkový 4hod.
6 portions
Suroviny
-
brown onions (approx. 300 g), cut into halves2
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
garlic cloves3
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cardamom½ tsp
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
boneless lamb shoulder cut into cubes (3-4 cm)1000 g
-
ghee or olive oil30 g
-
tomato paste60 g
-
garam masala1 tsp
-
natural yoghurt plus extra to serve150 g
-
cooked rice to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
787 kcal /
3304 kJ
Protein
36 g
Tuk
45 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
3.9 g
Nasycený tuk
14.8 g
Sodík
573.1 mg