Beef "Burgundy"

Beef "Burgundy"

4.2 156 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • beef fillet trimmed
    750 g
  • fresh flat-leaf parsley for garnishing
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
    4 pieces
  • pickling onions
    8
  • button mushrooms cut into halves
    200 g
  • dried bay leaves
    2
  • ground black pepper to season
  • red Burgundy wine (see Tips)
    100 g
  • tomato paste
    40 g
  • carrots peeled
    2
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • water
    300 g
  • potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
    200 g
  • plain flour (see Tips)
    3 tbsp
  • salt to season
  • crusty bread to serve (see Tips)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1504 mg
Protein 58.7 g
Kalorie 3037.4 kJ / 723.2 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 15.7 g
Sacharidy 32.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...