
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g beef fillet trimmed
- fresh flat-leaf parsley for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt to season
- crusty bread to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 723.2 kcal / 3037.4 kJ
- Protein
- 58.7 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Sodík
- 1504 mg
Alternativní recepty
Beef Burgundy
1hod. 45min
Chicken and cashews
55min
Pork with black bean sauce
30min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Beef and mushroom hot pot
2hod.
Beef goulash with dumplings
1hod. 45min
Apricot chicken risotto
30min
Beef ragu
1hod. 25min
Beef stew with buttermilk dumplings
1hod. 40min