Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g beef fillet, trimmed
- fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 4 pieces streaky bacon (rindless), cut into pieces (3 cm)
- 8 pickling onions
- 200 g button mushrooms, cut into halves
- 2 dried bay leaves
- ground black pepper, to season
- 100 g red Burgundy wine (see Tips)
- 40 g tomato paste
- 2 carrots, peeled
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 300 g water
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 3 tbsp plain flour (see Tips)
- salt, to season
- crusty bread, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3037.4 kJ / 723.2 kcal
- Protein
- 58.7 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 1504 mg
Alternativní recepty
Beef stroganoff
35 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Chicken cacciatore
50 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 Min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 Min
Beef goulash with dumplings
1h 45min
Hungarian goulash
1h 30min
Chicken à la king
40 Min