Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra virgin olive oil, plus an extra 1 tablespoon
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 tsp cornflour
- 100 g water
- 200 g red wine
- 60 g balsamic vinegar
- 400 g canned chopped tomatoes
- 50 g tomato paste
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1550 g lamb shanks (approx. 4)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5255 kJ / 1259 kcal
- Protein
- 79 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 71 g
Alternativní recepty
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Chinese pork with vegetables
1sa 20 dk
Chunky bolognese
50min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Ossobuco with orange and fennel salad
2 Std. 45 Min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Beef stew with gnocchi
3 Std. 15 Min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 10 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1sa 50 dk