Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil spray, for greasing
- 1 brown onion, cut into halves
- 10 sprigs fresh flat-leaf parsley, cut into thirds
- 3 slices day old bread, torn into pieces
- 1 tsp nutmeg
- 250 g milk
- 2 tsp Dijon mustard
- 1 ½ tbsp Worcestershire sauce
- 260 g tomato sauce (see Tip)
- 1 egg
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 1000 g beef mince
- 2 - 3 tsp mustard powder, to taste
- 2 tbsp brown sugar
- 1000 g water
- 18 - 20 new baby potatoes (2-3 per serve), washed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1905 kJ / 453.6 kcal
- Protein
- 46.4 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 898.2 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Beef stroganoff
35 min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 Std.
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Shepherd's pie
55 min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Sticky meatball subs
1 Std.
Corned beef with mustard sauce
1h 30min