
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- butter for greasing
- 60 g butter chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 2 brown onions cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt to taste
- ground black pepper to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 577 kcal / 2424 kJ
- Protein
- 32.5 g
- Tuk
- 32.3 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Sodík
- 962.2 mg
Alternativní recepty
Stir-fry beef bowl
35min
Beef Burgundy
1hod. 45min
Curried sausages and lentils
1hod.
Shepherd's pie
55min
Beef stroganoff
35min
Lasagne bolognese
2hod. 30min
Beef "Burgundy"
40min
Beef and mushroom hot pot
2hod.
Classic meatloaf
1hod. 35min
Irish stew
1hod. 30min
Chicken, leek and corn pie
1hod. 15min
Beef ragu
1hod. 25min