Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 577 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 962.2 mg
Alternativní recepty
Stir-fry beef bowl
35min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Mexican cottage pie
1 Std. 30 Min
Beef "Burgundy"
40 Min
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Apricot chicken risotto
30 Min
Shepherd's pie
55 Min
Beef stroganoff
35min
Beef and mushroom hot pot
2h
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Beef ragu
1h 25 min