Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2424 kJ / 577 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 36.5 g
- Tuk
- 32.3 g
- Nasycený tuk
- 11.6 g
- Vláknina
- 6.8 g
- Sodík
- 962.2 mg
Alternativní recepty
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Beef stroganoff
35 Min
Lamb spezzatino
1h 45min
Sweet and sour pork
40 Min
Chorizo and chicken pasta
50 Min
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef and mushroom hot pot
2h
Shepherd's pie
55 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Stir-fry beef bowl
35 Min
Beef ragu
1 Std. 25 Min