
Zařízení & příslušenství
Mushroom sauce
Příprava 10min
Celkový 20min
1 Total recipe
Suroviny
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
eschalots cut into halves3
-
white wine50 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices250 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices150 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh chives finely chopped10 g
Nutriční hodnoty na 1 Total recipe
Kalorie
1184.2 kcal /
5328.7 kJ
Protein
16.4 g
Tuk
124.6 g
Sacharidy
17.9 g
Vláknina
8 g
Nasycený tuk
80.3 g
Sodík
987 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Focus on: Mushrooms
10 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland