Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 40 g salted butter
- 3 eschalots, cut into halves
- 50 g white wine
- 250 g fresh shiitake mushrooms, cut into slices
- 150 g fresh portobello mushrooms, cut into slices
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 250 g pouring (whipping) cream
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 10 g fresh chives, finely chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 5328.7 kJ / 1184.2 kcal
- Protein
- 16.4 g
- Sacharidy
- 17.9 g
- Tuk
- 124.6 g
- Nasycený tuk
- 80.3 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 987 mg
Alternativní recepty
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1h
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1h
Traditional gravy
25 Min
Mashed potatoes for two
30min
Bolognaise sauce for two
20min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Diane sauce
20min
Corned beef with mustard sauce
1h 30min