
Zařízení & příslušenství
Pane alla zucca e mandorle
Příprava 30min
Celkový 5hod.
20 fette
Suroviny
-
di acqua650 g
-
di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)300 g
-
di lievito di birra fresco5 g
-
di farina tipo 2100 g
-
di zucchero15 g
-
di farina tipo 00 + q.b.450 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.50 g
-
di mandorle pelate75 g
-
di sale + q.b.15 g
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Kalorie
144.3 kcal /
603.5 kJ
Protein
4 g
Tuk
4.8 g
Sacharidy
22.6 g
Vláknina
1.6 g
Nasycený tuk
0.6 g
Sodík
296 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Voi...Noi...Bimby® - Gennaio 2023
35 recepty/-ů
Itálie
Itálie