Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 39 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 5hod.
20 fette

Suroviny

  • di acqua
    650 g
  • di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
    300 g
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di farina tipo 2
    100 g
  • di zucchero
    15 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    450 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di mandorle pelate
    75 g
  • di sale + q.b.
    15 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 144.3 kcal / 603.5 kJ
Protein 4 g
Tuk 4.8 g
Sacharidy 22.6 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sodík 296 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...