Pane alla zucca e mandorle
TM6 TM5 TM31

Pane alla zucca e mandorle

4.7 (15 hodnocení)

Suroviny

  • 650 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 100 g di farina tipo 2
  • 15 g di zucchero
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 75 g di mandorle pelate
  • 15 g di sale + q.b.

Nutriční hodnoty
na 1 fetta
Kalorie
603.5 kJ / 144.3 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
22.6 g
Tuk
4.8 g
Nasycený tuk
0.6 g
Vláknina
1.6 g
Sodík
296 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty