
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 144.3 kcal / 603.5 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 4.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Sodík
- 296 mg
Alternativní recepty
Pane alla zucca con uvetta
19hod.
Pane intrecciato timo e limone
4hod.
Pane al pomodoro
16hod.
Pane lenticchie, ceci e semi misti
9hod.
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1hod.
Brioche vegana con frutta secca
2hod.
Pancarrè ai 5 cereali
5hod.
Pane al cacao con noci e pistacchi
3hod.
Rotolini di farro
30hod.
Pane alle noci al Varoma
3hod. 30min
Focaccia cipolle e zucca
2hod.
Impasto per pizza integrale
2hod.