Pane alla zucca e mandorle

Pane alla zucca e mandorle

4.7 44 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 5hod.
20 fette

Suroviny

  • 650 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 100 g farina tipo 2
  • 15 g zucchero
  • 450 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 75 g di mandorle pelate
  • 15 g di sale + q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 296 mg
Protein 4 g
Kalorie 603.5 kJ / 144.3 kcal
Tuk 4.8 g
Vláknina 1.6 g
Nasycený tuk 0.6 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...