Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca a tocchetti (2 cm circa)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 100 g di farina tipo 2
- 15 g di zucchero
- 450 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 75 g di mandorle pelate
- 15 g di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 603.5 kJ / 144.3 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 296 mg
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3 Std. 30 Min
Pane alla zucca con uvetta
19 Std.
Pane ai cereali
3 Std.
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Corona pasquale al sesamo
1 Std. 45 Min
Cracker al farro
2 Std.
Pane al cacao con noci e pistacchi
3 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min
Treccia al latte
2h 30min
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Paninetti soffici allo yogurt
1 Std. 50 Min
Impasto per pizza integrale
2 Std.