Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
nebo 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (volitelně)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 74.1 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 1499.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Buddha Bowl with Chicken
1 godz.
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Shrimp Orzo with Peas
30min