Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade and Teriyaki Glaze
- 1 oz fresh ginger, peeled and sliced
- 3 ½ oz shoyu sauce (Japanese soy sauce)
- 2 oz mirin
- 3 ½ oz maple syrup
- 4 fresh salmon fillets (approx. 4-6 oz ea.)
Salmon with Broccoli and Rice
- 8 ½ oz rice, white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose
- 35 oz water
-
12
oz broccoli florets, cut into pieces (1½ in.)
nebo 12 oz sugar snap peas, cut into pieces (1½ in.) - black sesame seeds, toasted, to garnish (volitelně)
- 1 scallion, thinly sliced, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2783 kJ / 665.2 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 74.1 g
- Tuk
- 21.1 g
- Nasycený tuk
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 1499.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shrimp Orzo with Peas
30min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50 min